Inskrivning

PersonbilMoped Klass 1HandledarutbildningRiskettanRisktvåan

Inskrivningsavtal

Fridhems Trafikskola 

 • 1 Acceptera avtalsvillkor

Genom att skriva in dig på Fridhems Trafikskola AB blir du kund och användare av våra tjänster och accepterar därmed dessa avtalsvillkor.

 2 Minderårig

Om du är under 18 år måste du enligt lag ha dina föräldrars eller annan förmyndares samtycke för att gå med på våra avtalsvillkor. Innan inskrivning kan ske måste du kunna uppvisa för trafikskolan ett skriftligt intyg undertecknat från dina vårdnadshavare/förmyndare, om samtycket inte kan skaffas på annat godtagbart sätt.

 3 Personligt konto via Elevcentralen

Ditt konto är personligt. Inloggning och lösenord skall användas av dig, du har själv ansvar för skydda detta. Fridhems Trafikskola är inte ansvariga för eventuell skada som uppstått om någon annan utomstående loggar in och använder ditt konto. Som kund har du tillgång till Elevcentralen och dess tjänster under hela din utbildning. Fridhems Trafikskola AB förbehåller sig rätten att stänga av kontot vid missbruk av tjänsten.

 4 Dina personuppgifter

Dessa är de du lämnat till oss och valt att uppge. Dina personuppgifter skyddas av PUL. Vi kommer aldrig föra dina personuppgifter vidare till tredje part. All data hanteras på en säker server som drivs av STR Service AB i Landskrona. Var noga med att alltid informera oss om du byter adress, telefonnummer och e-post för vår kontakt med er.

 5 Priser och Betalning

 1. Aktuella priser hittar du på vår webbplats och anges inklusive moms. Priserna kan komma att ändras under utbildningens gång. För att kunna tillgodoräkna sig rabatterna i våra Paket krävs förskottsbetalning.
 2. Priserna i ett Paket gäller i 2 år från betalningsdatum och berörs då ej av eventuella prisändringar. Vi tar emot betalningar via, bankkort och fakturering.
 3. Fridhems Trafikskola förbehåller sig rätten att lägg på en dröjsmålsavgift på 75 kr för körlektioner som inte betalas i tid.
 4. Alla lektioner/kurser skall förskottsbetalas och således vara betalad senast samma dag innan körningen utförs.
 5. Eleven bär huvudansvaret huruvida deras paket är inbokat eller om där är lektioner inbokade utöver elevens paket. Eleven kan få en spärr som gör att eleverna inte kan boka mer än de lektioner som är betalda för/som ingår i deras paket. OM elev så önskar denna funktion, kontaktas receptionen. Eleven bär huvudansvar att kunna betala lektionerna/paketet vid de kör tillfället de allra senast måste vara betalda. Återbetalning av ej utnyttjade lektioner/paket görs efter att eventuella rabatter har räknats bort samt en administrativ avgift på 10% av beloppet tagits ut.
 6. Teoripaket där körkortsböcker ingår räknas som förbrukat även om eleven inte använt böckerna.
 7. Följande avgifter betalas till transportstyrelsen och ingår ej i något av våra körpaket.

Körkortstillstånd

Synundersökning

Fotografering hos Trafikverket

Tillverkning av körkort

Teoriprov

Uppkörning

 

 • 6 Fakturering

Fridhems Trafikskola tillämpar fakturabetalning för de produkter och tjänster som kunden köper och som inte betalas vid kurs eller köptillfället. Fakturan skickas till den adress, som kunden uppgett vid inskrivningen. Det är upp till kunden, att informera om förändrade adressuppgifter. Avgifter som tillkommer pga. felaktiga adressuppgifter debiteras kunden. Betalningsvillkor är 10 dagar.

 7 Avbokningsregler

 1. Avbokning och återbud kan lämnas via telefon, mail eller elevcentralen med hjälp av ditt personliga användarnamn.
 2. För avbokning av körlektion, avboka senast 13:00 helgfri vardag innan din bokade körlektion.
 3. För avbokning som avser Risketta, Handledarutbildning samt landsväg/omkörning, skall avbokning ske senast 2 vardagar innan kl 12.00.
 4. För avbokning som avser Halkkörning skall detta ske 1 vecka innan bokad tid.
 5. Trafikskolan förbehåller sig rätten att kunna avboka lektioner när t ex en trafiklärare blir sjuk eller en bil behövs vid en uppkörning, naturligtvis ska trafikskolan meddela eleven detta så tidigt som möjligt och om möjligt kunna erbjuda en ny tid.
 6. Alla boka förarprov är endast preliminärt bokade, trafikskolan förbehåller sig rätten att avboka/omboka förarprov om man inte uppfyller kraven. Eleven skall genomgå en utbildningskontroll innan förarprov bokas.
 7. Om du blivit akut sjuk debiteras din bokning/beställning, men krediteras vid uppvisande av läkarintyg inom 1 vecka. Kan intyg visas blir du som elev således inte debiteringsskyldig för lektionen som missats pga. sjukdom.

 8 Alkolåsanvändning

Fridhems Trafikskolas övningsbilar är utrustade med alkolås. Kunden måste vid uppmaning av trafikskolans personal göra ett godkänt utandningsprov. Vid ej godkänt utandningsprov genomförs ej körlektionen, men debiteras kunden.

 • 9 Upphovsrätt och nyttjanderätt

Allt material är skyddat av lagen om upphovsrätt.

 • 10 Friskrivning från ansvar

Fridhems Trafikskola tar inte ansvar för avgifter som kan tillkomma vid påminnelse eller inkassokrav om kunden ej uppgett rätt adress eller uppdaterat oss med rätt uppgifter.

 • 11 Ändringar av dessa Avtalsvillkor

Avtalsvillkoren kan komma att ändras under körkortsutbildningen. Då kommer detta att aviseras på elevcentralen. Ett godkännande av avtalsvillkoren via elevcentralen, anses att kunden accepterat avtalet.

 • 12 Vid eventuell tvist

Fridhems Trafikskola kommer att göra allt för att du som kund skall bli nöjd. Skulle vi misslyckas med detta skall du som kund i första hand vända sig till trafikskolans huvudkontor på info@fridhemstrafikskola.se. I annat fall skall du som kund vända dig till ARN (Allmänna Reklamationsnämnden)

Lycka till med körkortet!

Fridhems Trafikskola

 

© Fridhems Trafikskola. Alla Rättigheter Reserverade.